Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegség ez?

Milyen betegség ez?

Figyelt kérdés
Csütörtökön kezdödött végtagfájdalommal. A forró fürdő után viszont mértem lázat 38 felett. Aztán folytatódott a napközbeni hőemelkedéssel, orrfolyással gyengességgel. Volt közben enyhe hányinger, szédülés. Szombaton ugyanez, egyre erősődő köhögéssel. Minden este felmegy a lázam 38,3-4 re, de nem vettem be rá semmit. Hozzáteszem rengetget fekszem, alszom a hátam is fáj már. Szédüléseim is voltak már, de nem aggasztóak, csak enyhébbek. Mára épp egy kicsit jobb. 2 db kalompyrin vettem be eddig és egy tasak neocitriant. Másnak is van/volt hasonló? Mikorra múlt el?
tegnap 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Kelmatirin vírus. Pár nap és ámegy rajtad. Sok folyadék, lehetőleg mézes tea, C vitamin és némi konyak.
tegnap 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Influenza. Brutális az idei,énis benne vagyok.
tegnap 11:16
 3/3 MTamas2 ***** válasza:
Influenza. Amit az 1-es írt, plusz NeoCitran ha lázas vagy, orrspray, szövődményes esetben antibiotikum.
tegnap 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!