A Levil mellékhatásai és a történetem. (Bővebben lent) Ti mit gondoltok az egészről?
Január elején vittek be mentővel éjszaka intenzívre görcsös állapotban. Nem rángatóztam , nem folyt a nyálam. Előzmények.: Beteg voltam antibiotikumot szedtem az orromon aznap már nem kaptam levegőt /felköhögtem... Munkából munkába jártam, túlvállaltam magam. (ezt már ősszel éreztem/tudtam) Gyakori kialvatlansággal társítva (2-4 óra/éj) , ill idegesség/stressz. Azon a napon a kávé és egy pici E-drink tartott életbe. Mikor ezek hatására átbillentem a fáradtságon , volt 1,5 óra konditerem és nem vacsoráztam nem ittam sokat aznap (kb max 1l víz). Epilepsziásként vittek be....?
-A rosszullét előtt vizelési ingerre ébredtem , és kiszédelegtem a wc-ig. Inger volt produktum/pisi nem. Ezért eltántorogtam vizet inni és ettem 3-4 raffaellot. Utána az ágyamhoz visszatántorogva (sötétben) az ágyra támaszkodva/térdelve elengedtem magam kb szerintem a párna fölött és gondoltam alvás , ennyi volt. Nekem itt zuhanás van , utána képszakadás.
-A kollégám/szobatárs elmondta hogy egy nagy puffanásra ébredt fel és látta hogy KO Pózban vagyok nyújtott láb /kéz előre (stroke-ra gondolt inkább).... Szólt másoknak , 3 kolléga ért még oda gyors.... A bal homlokom vérzett és a bal orrlyukam.(elvileg lefejeltem az ágyvéget ami fa) Egyik sem azt mondta hogy rángás meg ilyenek....
-Volt köztük aki mentőzött évekig.: ő mondta hogy az ujjaim sem voltak görcsösek...
-ameddig jöttek a mentők addig azt mondták kommunikáltam , "Hogy mi a facér nem hagytok pihenni?" és ilyenek , majd újra KO.
-A mentők állítólag nem is kérdeztek csak görcsoldó , és vittek meg csövezés a jobb orrba.... bla bla bla....(nem voltam tudatomnál)
- A fáma szerint még a mentőben is volt görcs így kerültem az intenzívre.
-Ott a negyedik görcsoldó hatott és kerültem 12 órás mélyaltatásba és intubálva (kb12órára).
- 3,5l infúzió után ébredtem másnap este fél 9 körül. Tudtam hol vagyok , de előtte nem emlékszem az ott létre pedig már ébrdeztem.....
-Szóval mivel senki nem tudta hogy én milyen állapotban kerültem be, és előtte már rosszul voltam és szédelegtem wc-re ,enni , inni és vissza aludni lehet hogy félre kezelhetnek ?
-A Levilt 2x1000 ben határozták meg mikor kiengedtek. Előtte EEG negatív. Natív és kontrasztos CT negatív , a pihenés nagyon jót tett és úgy voltam bent még 5 napot mint egy koleszban.
DE!
A gyógyszertől szédülök többször , izomrángásaim vannak , kb 10 kilót fogytam.
- Másik (epilepszia rendelésen) neurológus már 500/500ra csökkentette és 1 hónap után 250/250 re kell , utána kontroll.
Azóta voltam epilepszia specifikus koponya MR -en. I. A. W.-n, Natív és kontrasztos is negatív, kórós elváltozás nincs.
- Tb-s labor is vírusra utal ....
- A magánlabor viszont meg is erősítette hogy covidos voltam.
-Akkor a cukrom 7,2 volt ami igazolja a raffaellot....
-azóta is ok vettem mérőt.
-a vérnyomásom is rendben 1 hónapja minden nap 6-8 alakalommal ellenőrzöm.
-Már nem annyira parázom , de a gyógyszer óta többször bizsereg a halántékom a napokban hogy feleztük , és az elején a nagy dózistól többször rángásaim is voltak amik ritkulni látszanak a felezéstől....
TAPASZTALAT ? VÉLEMÉNY ?
KÖSZÖNÖM HA SEGÍTESZ ÉS ELOLVASOD SORAIM.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!