Meddig tart az izomfájdalom influenza alatt?
Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtök óta 40 C° a lázam, mandulám is begyulladt de tegnap és ma viszont már nincs láz, egy picit jobban is érzem magam de annyira fájnak a végtagjaimba az izmaim különösen a combom talán tegnap és ma fáj a legjobban... mikor múlik el? Alig tudok járni csak nagyon lassan.
A másik kérdésem, hogy amióta beteg vagyok alig eszek egész nap és 3kilóval többet mutat a mérleg. A havim is elmúlt 1 hete szóval az sem lehet. Lehet, hogy azért mert fájnak az izmaim az influenzától és valahogy nehezebb? Nem igazán értem
24 éves nő vagyok
tegnap 10:20
1/3 anonim válasza:
Minél több enzimet és friss termésből vitamint viszel be annál hamarabb , az anyagcserét gyorsítják . A salak a szövetek közti pangó víz kiürül, sok citrom méz tea zöldalga NAC tömény segít . Acc stb reklámozott patikai vegyszerek nem .
2/3 anonim válasza:
Vegyél algoflex izom+izületet, nagyon sokat tud segíteni
3/3 anonim válasza:
Nekem addig tartott, amíg lázas voltam, meg utána 1 napig, összesen 4 nap. De addig úgy éreztem magam, mint akit agyonvertek, fizikai fájdalom volt még wc-re is kimenni. Szerintem betegen ne méregesd magad, tök fölösleges, az emésztésed is lassul, mert nem arra fordítja a szervezeted az energiát, hanem a gyógyulásra. Nekem pont ma 2 hete, hogy elkezdődött, már a szövődményeket nyögöm (bronchitis, arcüreggyulladás), de a közérzetem cefetül rossz továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!