Lehet terhesség? Vagy csak hormonvaltozas?
Figyelt kérdés
Elsején voltunk együtt, lett egy baleset a gumival, kihúzta amugy is, de akkor láttuk, hogy baj van vele, de mivel külföldön voltunk az esemény utáni egyáltalán nem tudott összejönni. 9.en volt az ovulaciom kb. 3 napos késéssel megjott, első nap brutális hasi fájdalmam volt, nyíllalt mindenhova is, nagyon erős vérzéssel. Második nap kicsit gyengébb, de volt. Mára pedig szinte alig rózsaszínes. Máskor is volt hasonló, 4.napra erősödött. Influenzás vagyok, gyógyszereket szedek, az is befolyásolhatja esetleg?jan. 28. 22:07
2/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs erőm elmenni a boltba se. De köszi a valaszt
jan. 29. 07:32
3/5 anonim válasza:
Nem vagy terhes... Megjött a menstruációd, a "fura" cuklusod a betegseg miatt NORMÁLIS. Basszus, nem hiszem el, hogy 2025-ben se képesek ezt egyes lányok megérteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Életem azon szakaszán vagyok jelenleg, amikor EMIATT IS aggódnom kell. De köszönöm, hogy vetted a fáradságot és válaszoltál. 😊
jan. 29. 07:46
5/5 anonim válasza:
Ha emiatt is aggódsz, szedj fogamzásgátlót... 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!