Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha előre tudnátok hogy elkapto...

Ha előre tudnátok hogy elkaptok egy hányós vírust, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Nyilván megelőzni nem tudom. De mondjuk ha kevesebbet ennék és azt is inkább pépeset meg levet? Ez segíthet könnyebben túlesni rajta?
tegnapelőtt 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Szednék C, D vitamint, cinket, szelént. Élelmiszerből, gyógyszerekből érdemes feltölteni a készleteket, mert két fosás közé nem biztos, hogy sikerül beszorítani a nagybevásárlást. A felnőtt pelenka persze kihúzhat a kakából...
tegnapelőtt 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tudnám előre, akkor megoldanám, hogy ne kapjam el. Fából vaskarika a kérdésed.
tegnapelőtt 23:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát van hogy nem kerülheted el. Pl nekem van egy 5 éves kisfiam aki most bele esett. Hogy kerüljem el hogy elkapjam? Főleg hogy már a tünetek megjelenése előtt fertőz ugyebár.
tegnap 06:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Mákos tésztát, mert azt nagyon szeretem, és bosszantó lenne, ha a vírus idején mindig kihánynám.
tegnap 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:

3-ra:

Nem okvetlenül.

Nálunk is volt már hányós vírus. Én maszkot hordtam a lakásban egész nap, csak étkezés, fürdés és alvás idejére vettem le. Rajtam kívül mindenki elkapta, de én nem.

A covid alatt szidtuk a maszkot, mert kötelező volt, de az az igazság, hogy tényleg hatékony védekezés a vírusok ellen. A hányós-fosós vírusok is terjednek a beteg által kilélegzett levegővel.

tegnap 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!