Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudok igazolást vinni a...

Nem tudok igazolást vinni a munkahelyemre?

Figyelt kérdés

A problémám az lenne, hogy szombaton megbetegedtem, hétvégén nincs orvos, hétfőn elmentem a körzeti orvoshoz, ahol egyenlőre még nincs bejelentett lakcímem, sem ideiglenes, új albérletköltözés miatt, éshát nem is foglalkoztak velem

Kedden ejszaka már mentem dolgozni, felhívtam a bejelentett lakcími háziorvos ami több órára van, és hát utólag nem ad sem igazolást sem táppénzt, UI: nem tudtam hogy ezt márígy távlatban is el lehetett volna intézni

A munkahelyem kéri az igazolást, de nem ad semelyik orvos sem, és az a gond hogy próbaidőn vagyok, mi a teendő ilyenkor

ma 00:31
 1/1 anonim válasza:
100%

Szerintem a bejelentett lakcímed szerinti háziorvosnak kéne adnia visszamenőleg is.

Ha mégsem adna, akkor meséld el a főnöködnek, hogy így jártál. Aztán vagy elhiszi vagy nem. Esetleg kérdezd meg, hogy nem lehetne-e szabadságot írni arra a napra.

ma 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!