Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » November óta köhögök, miért?

November óta köhögök, miért?

Figyelt kérdés

November végén influenzás tüneteim voltak, az 1 hétig tartott, viszont azóta szünet nélkül folyamatosan köhögök. Mivel elég fiatal vagyok és nem volt még velem ilyen, azt gondoltam, majd elmúlik. Így majdnem 2 hónap után kértem beutalót mellkas röntgenre.

Tudom, ostoba vagyok, hogy nem mentem el hamarabb orvoshoz vele, olyan hamar elment az idő, és mivel más panaszom nem volt, nem fordítottam rá nagyobb figyelmet.

Szerintetek mi ez? El fog múlni valaha? Kéne aggódnom?

jan. 19. 23:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyilván el fog, a köhögés makacs. Könnyen lehet, hogy bakteriális fertőzés, és az idejében adott antibiotikum segített volna.
jan. 20. 00:28
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Van olyan, ha nem kezelik időben, akkor elhúzódva lehetnek ilyen szövődmények. Mellkas röntgen mit mutatott ki?
jan. 20. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!