Hónapok óta tartó végbélviszketés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár hónapja előjön hogy viszket a végbelem főleg wczés után párszor van pár csepp vér is a wc papíron ha erősen meg törlöm vettem reparon kúpot és krémet de 1-2napig használ utána megint kezdődik a kidörzsöléstől már fáj ahogy törlöm hova tudnék fordulni? 22éves vagyok háziorvos annyit mondott kenjemtegnap 20:26
11/17 anonim válasza:
Csak a papír véres? Fájni nem fáj? Csak vér van, genny vagy valami hasonló nincs?
12/17 A kérdező kommentje:
Igen csak törlésnél a papíron kis vér van fájni törlésnél fáj és már a vakarásnál is genny nincs rajta viszont egésznap viszked
tegnap 21:23
13/17 anonim válasza:
Simán lehet végbélrepedés is és nem csak erölködés miatt. Nekem mikor hasmenésen van annyira kimarja a hámréteget hogy bereped. A legutóbbi nekem kb 1 hónapig tartott. Viszketett csípett ha wc-ztem előfordult igen pár csepp vér is a papíron. Van ilyen. Kentem sudocremmel és jó napot. Viszont ha neked több hónalja tart akkor el kell menni és orvos által ellátni a sebet mert ha sosem gyógyul be elfertőződhet. Ha a házi orvos leszar akkor magán orvos.
14/17 anonim válasza:
Minden nagysczes utan meg kell mosni meleg folyovizzel tudfurdovel.
A vizet felitatod puha torcsivel.
Neogranormon kremet ajanlom a hamreteg visszaepitesehez.
Tangat ne hordj.
Puha wc papirt hasznalj. Nedves torlokendot ne mer alkoholtartalmu.
15/17 anonim válasza:
Sensitive nedves wc papír nem törlőkendő kell.
16/17 anonim válasza:
A nagydolog menjen erőlködés nélkül, simán! Bő folyadék, semmi fogós kaja, egy kis szilvalekvár, ilyesmik, hogy ne erőlködj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!