Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid - hetekig tartó fejfájás...

Covid - hetekig tartó fejfájás lehetséges?

Figyelt kérdés

Hetek óta tart a fejfájásom, pontosabban 3 hete. Minden orvost és vizsgálatot megjártam. CT, MRI, Neurológia. A Honvéd kórházba is voltam egy napot infúzion, mert se enni, se inni nem tudtam. Lefogytam 4 kilót már, aludni sem tudok 4-5 óránál többet, mert felkelek a fájásra, ami hullámokban terjed ki a fejemre. Néha homolok teületen, néna tarkón, néha meg a fejtető és halántéknál, de senki nem tud többet mondani. Ma voltam egy harmadik Neurológusnál, aki azt mondta, hogy meglehet hogy post covid hatása és, hogy nem mindenkin jön ki fizikailag a betegség/tűnet, mint pl láz, vagy gyengeség. Azt is mondta a doki, hogy mostanában több olyan betege is volt, aki ilyen panaszokkal ment. Soha életemben nem volt migrénem, se a családban. Ti mit gondoltok, ez tényleg post covid lehet? Volt már valakinek hasonlóan erős fejfájása és senki nem tudta diagnosztizálni, hogy mitől lehet? Arról nem is beszélek, hogy semmi gyógyszer nem hat, bármit szedet be. Minden válasz segítség, köszönöm szépen!

42/Nő

nov. 4. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hetekig maradtcovid után a fejfajas de én meg 2020ban kaptam sl
nov. 4. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet a covidtól, igen. Nekem ugyan nem volt benne részem szerencsére, de sok helyről hallottam vissza ismerősi körben is, hogy erős fejfájásuk volt utána.
nov. 4. 13:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Remélhetőleg most már a végét járom ennem és azt is remélem, hogy az a gyógyszer hatni fog, amit erre ma felírtak nekem. (Sanval)
nov. 4. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Akik itt betegek voltak, mindenki kapott oltást? Csak érdekel. Köszi
nov. 7. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!