Mitől lehet a hasmenés?
Figyelt kérdés
Szombat este belázasodtam majd vasárnap reggel ment a hasam. És azóta is megy ha eszem. De nem úgy hogy egyfolytában megyek wc-re,2-3 alkalommal egy nap csak,igaz keveset sőt alig eszek. Visszerű, zöldes a hasmenésem. Azóta lázas nem voltam és igazából úgy rosszul sem érzem magam.A hasam úgy korog,zubog...valami vírust össze szedhettem?tegnap 12:59
1/5 anonim válasza:
Vagy ettél valami romlottat vagy benyeltél valami vírust.Háztartási keksz keserű tea sokat tud segíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Azt olvastam,hogy hasfogót ilyenkor nem jó szedni,viszont széntablettát igen. Talán azt vetetek majd
tegnap 13:23
3/5 anonim válasza:
Vírus valszleg, sokan szenvednek hasonló tünetektől mostanság. Jobbulást
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
tegnap 13:44
5/5 anonim válasza:
A bélfalra nyugtatóan hat a Bolus adstringens. Diétázni kell, kerülni a cukrot, fehérjét, zsírt, a folyadékot viszont pótolni kell. Zöldes szín bakteriális rothadásra utal, amikor vérezget a bélfal nyálkahártyája és a narancsszínű bilirubin (vérfesték) zöldes biliverdinné alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!