Sárga, pépes, büzös, nagy mennyiségü napi egyszeri hasmenés mitöl lehet (2 napja van, de évente többször elöjön, aztán elmúlik pár nap alatt)?
Laktóz allergiám biztosan nincsen, már vizsgáltak rá. Nem függ össze a dolog ételekkel, mert hobbi sportolóként nagyjából ugyanazt eszem mindig (mindenben gazdag a táplálkozásom, zöldségben, gyümölcsben, különbözö, húsokban, köretekben, gabonában)
Például ugyanettöl a menütöl amit tegnap és ma ettem (külön készítve mindkét nap, más alapanyagból) máskor semmi bajom nincs hetekig. Ilyenkor étkezés után érzem, hogy furcsán bugyognak a beleim, a torkom, szám száraz lesz hiába iszok meg 2 liter vizet naponta, aztán rohanás a wcre. Nagyon nagy mennyiségü hasmenésem lesz, irtózatosan büdös, a színe néha még a kagylót is beszinezi.
Nem tudom egyszerüen mihez kötni a dolgot, mert egyszer van, egyszer nincs. Ha ki tudnék legalább zárni valami ételt, de biztos vagyok így hogy étel allergiám nincsen.
Fájdalmaim sehol nincsenek, vérnyomásom, cukrom jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!