Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pcos-re metformint érdemesebb...

Dzseni5555 kérdése:

Pcos-re metformint érdemesebb szedni mint fogamzasgatlot?

Figyelt kérdés

Sziasztok másfél éve szedem a Cypromix nevű gyógyszert szünet nélkül orvos szerint oke de szerintem nem most

Fogok visszamenni másfél évvel ezelőtt azt mondta PCOS van Inzulin terhelőre nem küldött ! Csak megnézett belül meg az arcam hogy pattanásos és az állam szorosodott. Segítségeteket szeretném kérni!

tegnap 12:43
 1/3 A kérdező kommentje:
Igaz pattanás mentes vagyok de viszont 8 kg felszaladt és nem megy le
tegnap 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Követem. Nekem első doki Metformint írt, már féltől kijött az összes mellékhatás. THS + súly, vérnyomás alapján közölte, hogy IR. A közel 40kg plusz meg önértékelési probléma. Másik város, másik orvos: nem IR, hanem PCOS. Ugyanaz a gyógyszer ( csak ekkor kezdtem szedni, de ugye a mellékhatások..) Cypromixet kaptam, az meg hazavágta a havimat. Addig fél évente jtt meg nyugisan, Cypro óta gyakrabban, ezerszer fájdalmasabban, és erősebben. Átlag az első 3 nap háziőrizet után max 2 óra, amikor ki tudok menni a lakásból.Ja, és legalább 2 hétig tart. Az első 2 doboznál fogytam, a harmadik óta hízni kezdtem, szóval hagytam a fenébe...
tegnap 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Ajánlanék valamit, ami talán segíthet.

Két volt kolléganőm és még egy hölgy 2-3 hónap alatt elfelejthette ezt a betegséget.(POLICISZTA)

A hormonháztartásra is jó hatással van és a havi is rendben lesz. Ha valaki fogyasztja, akkor a bőrt is megszépíti, de oda akár lehet kenni is.

Bízom benne, hogy érdekes lehet!

ma 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!