Létezik olyan áttétes rák, ami már nagy eséllyel gyógyítható?
Figyelt kérdés
jan. 7. 09:13
1/5 anonim válasza:
Nos erre annyit mondok hogy biztos hogy van ilyen!!!
Vegyünk alapul egy petefeszek daganatot mellben áttettel vagy nyitok csomó áttéttel s azért többségük mind meg gyógyítják :)
2/5 anonim válasza:
Petefészek daganatnak, ha áttétet is adott már, akkor pont, hogy nagyon kicsi a túlélési aránya, ez szerintem a legrosszabb példa. Biztosan van olyan, amit tudnak gyógyítani, de az áttétes betegségeknek nagyon rossz a prognózisa.
3/5 A kérdező kommentje:
GISTet néztem hogy eléggé jó a gyógyulási esélye van mert azon kivételes daganatok közé tartozik amire van specifikus gyógyszer
jan. 7. 10:10
4/5 anonim válasza:
Nekem hererákom volt nyirok áttéttel 14 éve és itt vagyok. Elég jól kezelhető etoposid, cisplatin, bleomicyn kemoterápia kombóval.
5/5 anonim válasza:
Látom haszontalan egyesek szerint a válaszom. Feltöltsem a zárójelentésem, hogy elhiggyék, hogy tényleg beteg voltam vagy mi a f@sz? Csak keress rá és láthatod, hogy a hereráknak van legjobb túlélési aránya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!