Alexx2 kérdése:
Hogyan tudnék belázasodni?
Figyelt kérdés
Csak akkor maradhatok itthon, ha lázam van, különben semmilyen más okból, de nagyon stresszelek, és semmi lelkierőm bemenni... Tavaly ilyenkor küldött be az iskolapszichológusom a pszichiátrára, de nem akarok negyedjére is visszamenni, csak pár nap nyugit szeretnék, de a szüleim sosem engednék, hogy csak úgy itthon maradjak. Próbáltam a langyos sós vizet, de nem vált be, krétánk nincs itthon... Kérlek valaki tudna segíteni?tegnapelőtt 19:28
1/9 anonim válasza:
És ha elmúlik a lázad, újabb kifogást találnál ki?
Nagyon állsz jó úton...
Menj be a suliba, még akkor is, ha problémát okoz. Ha pedig ennyire komoly a stressz, talán nem ártana az alapjait megtanulni kezelni.
2/9 anonim válasza:
Két hét nyugi volt.
Nem maradhatsz otthon örökre,pár nap nyugi után már az új kibúvón törnéd a fejed.
3/9 Sssaszem válasza:
Kedves Kérdező! Miért vagy ennyie iskolakerülő? MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRRTTTTT? Válaszolj már. Könyörgöm Istenem. Hány éves vagy?
4/9 anonim válasza:
Krétát hiába is ennél, már réges régen kivonták belőle a pyrogén anyagot, ami a lázat okozta. Max székrekedésed lehetne.
5/9 anonim válasza:
Ha ennyire gond a suli, váltani kéne. Én se mennék be a kérdező helyében, nem is tettem, lógtam - természetesen akkor, például a nyári szünet előtti napokban - amikor már nem lehetett következménye.
Szerintem beszélj a szüleiddel a problémáról, hogy mi okoz gondot, miért szeretnél sulit váltani.
Ha gondolod, először meséld el nekem és segítek megoldást keresni. Sokmindent átéltem, valószínűleg tudok segíteni.
6/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok iskola kerülő, csomószor bementem betegen is, stb de most nagyon nem érzem magam jól mentálisan, oké, ez nem kifogás, de ezektől a kérdésektől nem lesz jobb
tegnapelőtt 19:39
7/9 anonim válasza:
Betegséget nem tudunk neked generálni.
8/9 anonim válasza:
Oké, hogy nem érzed magad mentális jól, de nem lenne egyszerűbb szüleidedel őszintén beszélni, hogy valami nem okés veled jelenleg, és szeretnél még itthon maradni, esetleg az okát megtalálni ahelyett, hogy hazugságokkal álltatod őket, és emiatt aggódnak érted majd még jobban hogy ennyi időt után se tudtál helyrejönni? Megértelek elég sokat lógtam a suliból, és mentális problémákkal is küzödttem, és annyit értem el vele, hogy évet ismételtem, és még rosszabbul éreztem magam plusz lemaradtam egy csomó tananyaggal, vagy legyél őszinte velük, vagy menj be, és küzdd le ezt a rossz érzésedet, és ezt nem "szidásból" mondom, hanem azért hogy te ne fuss abba a hibába amibe én futottam. Mesterségesen lázat generálni otthon meg minden, csak nem előrevezető egészségügyileg. Egyébként sós vizet kérlek ne igyál, mert kiszáradást, és egyéb problémákat okozhat. Fontos, hogy megértsd, hogy a szüleid akármennyire szigorúak nem ellened, hanem veled vannak.
9/9 anonim válasza:
A láz veszélyes játék, sokat játszottam vele, habár nem úgy mint te akarsz. Sokszor belázasodtam (ennek az oka az volt, hogy napi 2-3 órákat aludtam és kimerítettem a szervezetem) de nem foglalkoztam vele, azóta is fizetem az árát, te ne tegyél így! Pontosan mi a baj a sulival? Bántanak vagy csak rengeteg a stressz a tanulás miatt? Vagy mindkettő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!