Elkaphattam? Vendégségbe voltunk ma barátainknál, akiken karácsony végén és a két ünnep között ment végig a hányós vírus. A gyerekeknek 2 napja még ment a hasuk, azóta semmi bajuk. Így lehetséges, hogy elkaptuk?
Figyelt kérdés
jan. 2. 13:37
1/5 anonim válasza:
50% az esély hogy elkaptátok, de ha erős az immunrendszeretek akkor nem kaptátok el!
2/5 anonim válasza:
Koalíciós vírus járvány van. Nekem először nagyon durva hányás, utána 5 napig hasmenés.
Hétfőre múlt csak el teljesen a hasmenés. Ilyen nekem még sosem volt, hogy 5 napig hasmenés!
A kalici vírus ellen nem lehet védekezni! Bárkit megfertőz! Akár a friss levegőn belélegzik.
3/5 anonim válasza:
Hülye szótár! 😄 *kalici vírus járvány van.
Koalíciós vírus egyelőre nincs. 😄
4/5 anonim válasza:
2 nap az nem sok, gyerekek meg amúgyis kész fertő tanyák, szerintem elkaptátok
5/5 A kérdező kommentje:
A gyerekek nem voltak ott. A wc-t nem használtuk
jan. 2. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!