Rettegek, hogy kilyukad a tüdőm és légmellet kapok. Nem tudom elterelni erről a gondolataim. Az éjszakák a legrosszabbak akkor csak én vagyok meg a rémálmok. Hogy ne őrüljek meg ettől?
Figyelt kérdés
Sajnos ez már megtörtént évekkel ezelőtt egy influenzás megbetegedés következményeként. Iszonyú volt amin átmentem. Azóta féltem, hogy elkapok valami köhögős vírust. Ez most megtörtént.
Már látott orvos. De azt mondta nincs mit tenni, nem tud ígérni nekem semmi biztosat remenykedjünk, hogy most nem lesz baj. Ez így szörnyű. Teljesen kivagyok.
jan. 1. 19:47
2/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.
Én is félek covid óta félek. Fulladtam. Hörgőgörcs.
Újra beteg lettem, de ez inkább más virus, viszont köhögök.
Nekem írtak fel ventolin pipát covid után.
Most használtam, mert extrém köhögési rohamom volt.
Én este Frontinnal alszom.
Plusz Magnezium.
Meg izlandi zuzmó szirupot.
Párásítok egész este.
Kérdezd meg a dokit szedhetnél e Frontint a pánikra.
Jobbulást! 😇
3/6 A kérdező kommentje:
Irattam fel, én is azzal alszom. :(
jan. 1. 20:16
4/6 anonim válasza:
A kérdező trágár sértő üzeneteket küld. Ezt érdemes tudni annak, aki elhiszi a történetet.
5/6 A kérdező kommentje:
Senkinek nem küldtem semmilyen üzenetet. Miért kell a gyakoris unatkozó trolloknak mindenhol megjelenniük, mint a keselyűk?!
jan. 1. 20:32
6/6 anonim válasza:
A kérdező hetek óta írja ki a kamu PTSD Covid kérdéseit, hogy figyelmet és együttérzést kapjon és támadja privátban azt,aki erre felhívja a figyelmet. Ez nem PTSD,hanem kezeletlen NPD és borderline. A kérdező tiltva van privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!