Milyen esélyei vannak manapság az áttétes daganatos betegeknek, mennyire gyógyíthatóak manapság az áttétes rákok?
Létezik egy a test SAJÁT őssejtermelését újraindító kínai készítmény, amivel még a gyógyíthatatlan 1-es típusú cukorbetegség is 2-3 hónapon belül teljesen gyógyul, újra termel a megújult hasnyálmirigy inzulint. Tolószékből állnak fel hosszú idő után gerincsérültek, mert regenerálja az idegszálakat, komoly szívműtéteket lehet elkerülni, a teljes érrendszer, szervek lecserélődnek fél év alatt... 18 éve használják Kínában, valami különleges gyógynövény kombinációt találtak sok-sok kutatás után amely elindítja a folyamatot. 10 millió feletti számban alkalmazták már. Kb 3e euro a fél éves kapszulás kúra. Már néhány Mo-i orvosnál is elérhető, pl náluk: [link]
Jó eséllyel a rákos folyamatok is visszafordulnak. Rengeteg külföldi klinikai tapasztalat is van, rá kell náluk kérdezni.
#13, #14 Nem tudom a nevét. Európában csak külföldről elérhető néhány orvosnál Magyarországon akik beszerzik. Nagy dőreség volt lepontozni. Kínában 10 millió feletti számban alkalmazták már hatalmas sikerrel, csodával határos gyógyulásokat produkálva. Klinikákon is használják kint. 10-30 évet fiatalodik vissza a test 6 hónap alatt ahogy komplett szervek cserélődnek le, valakinek még a haja is kinő újra... a ráknál is lehetnek pozitív tapasztalatok, de bele is lehet pusztulni a kemóba amit ma alkalmaznak. Ez viszont egy szelíd, természetes, nem kísérleti terápia azért írtam.
Az őssejtterápiás kezelések százmilliós tételek, ez viszont nem és nem kívülről avatkozik be a rendszerbe, hanem a test saját őssejtermelését indítja újra, ahhoz hasonlóan amilyen nagyon fiatal korban aktív, ez a különlegessége, amit dokumentált gyógyulások tömege bizonyít.
#13 vagyok. Most azért kaptam lepontozást, mert a valós orvosi dolgokat támogatom és nem azt, amit #12 írt?
Én éppen ellenzem ezt az alá nem támasztott, kamu természetgyógyászosdit. Lehet, csak nem olvasták végig, amit írtam.
Éppen azt mondom, hogy ehelyett a kamu helyett valós forrásokat nézzünk.
Ha csak az első sort olvasom el, valóban félrevezető, de gondoltam, hogy elolvassa más a teljes írást pontozás előtt.
Csak nem akartam túl agresszíven nekiugrani a #12-esnek. Viszont szomorú, hogy olvasás helyett megy a lepontozás. Orvosnak tanulok, nem támogatok semmiféle "csoda" gyógymódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!