Coviddal milyen tüneteitek voltak mostanában, hány napig tartott és milyen kezelést kaptatok az orvostól?
Én cataflamot, meg herpesz elleni gyóygszert kaptam - mert afták is voltak a hátsó garatfalon. De én már a gyóygszert sem tudtam lenyelni.Sürgősségi lett a vége, meg Covid osztály. Antibiotikum meg algophirin meg kevert ecsetelő bazi hosszú pálcikával, a végén nagy vatta, öklendeztem....
De 2nap alatt az afta eltűnt.
Viszont azóta sem vagyok jól.
hiába a sok vitamin, gyomorvédő, immunerősítő, sok víz, banán....
feszt beteg vagyok.
Nem tudom. Nem biztos hogy az. Érzek szagokat. 38.3 a lázam elég szarul vagyok fáj az orrom meg a torkom között meg a fejem is. Be van dugulva az orrom a nyugalmi pulzudom 95. Kicsit szárazan köhögök és hidegrázasom van.
Eléggé parázom mert veszélyeztetett vagyok. Ptxel műtöttek korábban kétszer is. Emiatt ptsdm van ami most durván kijőtt mert az is pont karácsonykor volt. Mentálisan iszonyú állapotba kerültem. Kb csak remegni tudok délután óta.
Az ügyeletes orvost 3 óra telefonálgatás után tudtam elérni épp, hogy nem küldött el a f@szba. ;(
Megújult az ügyeleti rendszer a betegek érdekében, en úgy tudtam.
Jobbulást!
Sok vitamin, kakukkfű, gyömbér, cink, citromfű,fokhagyma, aspirin/kalmopyrin. Ezt tudom javasolni. Ibuprofent ne.
Akkor mindenkinek elmesélném az új ügyeleti rendszer hogy működik. 1 óra zenehallgatás után elersz egy diszpecsert és akkor pont szetkapcsol a vonal majd újabb 1 óra után (nem túlzok!)megint eléred a disupécsert aki nem orvos így semmilyen tanácsot nem tud adni csak hozzád vágja hogy menj be a kerületi rendelőbe ahol az ügyelet van. Köszi ezt magamtól is tudtam és jelen pillantban nem hiszem hogy egy óra utazgatás oda meg vissza olyan jót tenne a téli hidegben újabba 1 óra után végre azt mondták adnak egy orvost. Aki epp nem ért rá így visszahívott fél óra múlt és közölte menjek el a patikába és kérdezzem meg a patikust mit vegyek be. Köszi a semmit!
Korábban felhivtam a kerületi ügyeletet és azonnal kaptan sgítséget nagyob kedvesek is voltak. Szóval tébyleg a betegekért van a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!