Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek a korábban felvett...

Szerintetek a korábban felvett Covid védőoltásoknak évekkel később lehet valamilyen következménye?

Figyelt kérdés
Korábban én is azoknak a pártján álltam akik azt mondták,hogy a védőoltás sajnos szükséges, de most pár hónapja a szűk illetve a tágabb ismerősi körömben megszaporodtak a daganatos,esetek főleg tüdőrák, olyanoknál akik életükben nem dohányoztak és a szüleik, nagyszüleik is 90 évig éltek. Tehát azt sem lehet mondani, hogy örökletes betegség lenne.

dec. 20. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
50%
39: nincs már? Jaj de durci vagy. Ne legyél comorú, majd visszafogad.
dec. 20. 21:12
 42/69 anonim ***** válasza:
75%
A lódoki (Rusvai Miklós) nagyon be volt tojva a következményektől, ő nagyon visszavett az arcából, szerencsére csak megszeppenve nyilatkozik.
dec. 20. 21:14
 43/69 anonim ***** válasza:
50%
40: Az Astra Zeneca apanàzsból nem telik plasztikai sebészre.
dec. 20. 21:14
 44/69 anonim ***** válasza:
50%
42: majd felizgulnak ujra a madárinfuckenzától. Kaliforniában már szükségállapot van, mert találtak 39 "beteget".
dec. 20. 21:17
 45/69 anonim ***** válasza:

34-es

Ertem, hogy ezzel probalsz moralis folenybe kerulni, hogy nyarogasnak allitod be azt, hogy bizonyitekot kertem a szamok alatamasztasara. Egyszeru pszichologiai trukk, a legtobb egyszeru embert ezzel siman magad melle allithatod. Ettol meg ertelmetlen.

dec. 20. 21:19
 46/69 anonim ***** válasza:
43. Kevés ember van akit szívesen látnék egy izmos, agresszív, négerekkel teli ketrecben!
dec. 20. 21:21
 47/69 A kérdező kommentje:
Azt Rusvai is elismerte, hogy mindennek lehet és van mellékhatása, így az oltásnak is lehetséges, viszont azt hozzá tette, hogy az azonnali covid halálozás ellen jó és kell az a védőoltás akinek gyenge az immunrendszere. A későbbi mellékhatása pedig egész más dolog. (akár évekkel utána is)
dec. 20. 21:32
 48/69 anonim ***** válasza:
60%
Oltás után meg nem marad semmi immunrendszere. Ha szerencsés még elvan 10 évig, de azontúl ne tervezzen.
dec. 20. 21:35
 49/69 anonim ***** válasza:

Erre mondták hogy később még akár egy hapcitól is megadhatja magát.

Hát, nem tudom...

dec. 20. 21:45
 50/69 anonim ***** válasza:
100%
3 éve, miután beadattam, rá 2 hétre azt kezdtem el tapasztalni az edzőteremben, hogy sokkal nehezebben nyomom ki a súlyt. És ez azóta is így van. Igaz, hogy már 42 éves vagyok, tehát ez eredhetne a koromból is, de azért elég furcsa, hogy pár nappal az oltás beadatása előtt még símán ment a fekvenyomás.😮🤔
dec. 21. 13:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!