Szerintetek a korábban felvett Covid védőoltásoknak
évekkel később lehet valamilyen következménye?
Figyelt kérdés
Korábban én is azoknak a pártján álltam akik azt mondták,hogy a védőoltás sajnos szükséges, de most pár hónapja a szűk illetve a tágabb ismerősi körömben megszaporodtak a daganatos,esetek főleg tüdőrák, olyanoknál akik életükben nem dohányoztak és a szüleik, nagyszüleik is 90 évig éltek. Tehát azt sem lehet mondani, hogy örökletes betegség lenne.
Ugyanezt tapasztalom én is, rengetegen hullanak körülöttem sajnos, agyvérzés, infarktus, rák és közös bennük hogy pfizeresek voltak. Sosem fogják bevallani és sosem lesz rá bizonyíték hogy pont attól van, de a gyanú jogos.
Főleg hogy rengeteg ismerős a Pfizer után panaszkodott új, addig nem létező, főleg ízületi problémákra. Tudok olyat akinek lebénúlt a karja, meg olyat akinek a térde nem mozog ugyanúgy. Ismét elmondom, nem azt mondom hogy attól van, csak minden ok megvan a gyanúra.
dec. 20. 11:29
2/69 anonim válasza:
Akkor is úgy gondoltam és most is, hogy a betegség több kockázattal jár, mint az oltás. Egyre több ráktípust hoznak összefüggésbe vírusfertőzésekkel, így elképzelhető, hogy a Covid is okozhat rákot. Az oltás szerintem inkább csökkentheti a kockázatot, mint a hpv-méhnyakrák esetében.
dec. 20. 11:34
3/69 anonim válasza:
A környéken évente 2-3 haláleset van. Volt. Az utóbbi 3-4 hónapban 10.
dec. 20. 11:47
4/69 A kérdező kommentje:
Én mint kérdező azt gondolom, hogy amikor tombolt ez a kemény ismeretlen vírus főleg az idősebb, vagy a beteg emberek védőoltás nélkül sajnos meghaltak. Viszont a védőoltásoknak mellékhatása most jöhet elő 3-5 év múlva különböző módon. Én is elkaptam a Covidot akkoriban asztmásként 36 évesen,szinte félholt voltam. Igaz én nem oltattam be magamat, de édesanyám felvett 2 Pfizert
dec. 20. 11:58
5/69 anonim válasza:
Én nem tapasztalok ilyet, de furának tartom, hogy az oltások után 2-3 évvel is ezzel foglalkoztok, és erre akarjátok fogni a halálozások okait. A statisztikák szerint sem haltak meg többen mostanában, mint a covid előtti időkben. Amíg nincs hiteles bizonyíték, addig én nem hiszek benne.
dec. 20. 12:04
6/69 anonim válasza:
Nemattóvan! 😂😂😂
Na, de a viccet félretéve a mi ismerősi körünkben is (ami a munkánkból kifolyólag igen kiterjedt), hullanak a 40-50-es addig egészséges emberek. 🥺
Soha nem lesz tisztázva ez a dolog.
Reménykedjen mindenki, hogy rendben lesz.
dec. 20. 12:33
7/69 Ypszilon1980 válasza:
Semmi köze az oltásnak ehhez X év után. Már be lehetne fejezni ezt a konteót. Voltak, akik bizonyítottan oltástól lettek betegek, de azoknál ez oár hónap alatt jeletkezett. Az mRNS nem marad meg a szervezetedben évekig. Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy azok az élelmiszerek, amiket megveszel, abba mit raknak bele, mert a mai infláció miatt nem tudnak végtelenségig árat emelni, valahogy ezt kompenzálni kell valami más olcsóbb alapanyaggal, vagy kevésbé minőségivel.
A statisztikák szerint 2021. Márciusában volt a legmagasabb a halálozás Magyarországon, amikor még covid volt, meg 2021 decemberében volt egy magasabb csúcs. Az első covid oltást 2020 december 26- án adták be. Az emberek többsége 2021 elején kapta meg az első oltást. Ha az oltástól halt meg valaki, az valószínüleg annak beadása pár hónappal lehetett, de évekkel később nem valószínű. Mint ahogy a statisztikai adatok mutatják 2024-ben nem haltak meg többen, mint a Covid előtti időszak azonos hónapjaiban.
dec. 20. 12:47
10/69 anonim válasza:
"Rejtélyes, oltás utáni elhalálozások és súlyos megbetegedések" csoport (még mindig)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!