Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek leukémiás?

Lehetek leukémiás?

Figyelt kérdés

Már 3 hete beteg vagyok. Mintha meg lennék fázva, pár naponta belázasodok. Egyre rosszabb, most a napokban már fáj az összes izületem, bordáim és a hasam is.

Háziorvosnál voltam, antibiotokumot írt fel, ma beszéltem vele ismét de nem veszi komolyan, hogy egyre rosszabbul érzem magam.Szerinte biztos azért nem segített az antibiotikum mert virusfertőzés.

dec. 18. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Menj el vérvételre, ott azonnal kiderül.
dec. 18. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérjél labort, ha pedig az orvos nem ad beutalót vagy túl sokára lesz időpont, menj el magánban.
dec. 18. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kérj egy laborbeutalót. Abból egyből kiderül, ha baj lenne. De ne gondolj egyből a legrosszabbra.
dec. 18. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
antibiotikum nem jó vírusfertőzésre .
dec. 18. 22:01
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
30%
Ez a biztos vírusfertőzéses duma nagyon vicces annak a szájából, aki antibiotikumot írt fel előtte. Addig kell unszolni, amíg nem tesz valamit. Hogy leukémia-e, azt csak vérkép mutatja meg, de nem értem miért pont erre gondolsz, egy visszatérő láz első körben fertőzésre utal, esetleg tályogra,nem tudom ez a hasi fájdalom pl. milyen jellegű.
dec. 19. 06:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért rögtön leukémia? Azért a láz, hasfájással nem pont egy ilyen súlyos vagy gyógyíthatatlan betegségre utal első körben. :)

Most egyébként is rengeteg a beteg, a vírusok tömkelege van jelen. Próbálj sokat pihenni, immunerősíteni. És nem butaságokon agyalni. :)

Majd az ünnepek után én is javaslok egy labort, csak hogy lásd te is kutya bajod. :)

dec. 19. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:

A családdal 1hónapja ebben vagyunk, 39fokos lázzal

Elmúlik, visszajön

Ez nem leukémia..

dec. 19. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!