Milyen betegség járhat vándorló ízületi fájdalommal?
Három hete kislányom (orvos szerint valószínűleg) skarlátos volt. Ezzel egyidőben én náthás voltam, fájtak az ízületeim, hamar túl voltam rajta. Sokat volt ölben a kislányom, ezért fájt a hátam, nyakam is.
Eltelt két -három hét, ez a fájdalom erősödött, aztán egyszercsak ízületi fájdalmaim lettek és nagyon fáradt lettem, az izmaim is elfáradnak kevés megterhelés hatására is (pl letörlöm az asztalt, tartom a telefonom). Az ízületi fájdalom olyan, hogy szúró érzést érzek egyszer a könyökömben, pár perc múlva az ujjaimban, utána a térdemben, stb. Volt olyan, hogy alig tudtam lábra állni, úgy fájt a bal sarkam, lábfejem, 5 perc múlva semmi, helyette a térdem sajgott. Néha extrázik a szívem, de az nekem szokott lenni, ha stresszes vagyok, és mivel eléggé idegesít, hogy mi bajom van egy hete, ezért betudom annak.
Orvos szerint így jött ki rajtam a lányom betegsége, Cataflamot kell szednem, de nem érzek semmi javulást.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Lázam nincs, ízületeim nincsenek megduzzadva. Nyaki nyirokcsomóim néha fájnak, meg a bal fülem időnként. De ez mindig így szokott lenni, ha valamelyik gyerek beteg. Viszont ilyen ízületi problémám még nem volt. Főleg ez az erős fáradtság érzés ami nagyon zavar...
Semmi ilyet nem találok neten. Olyat igen, hogy reumás láz, de nekem sem lázam nincs, meg semmi olyan komoly tünetem, mint ami arra jellemző. De csak azt hozza ki állandóan.
Valakinek vmi ötlet? Orvost is keresem majd, de eddig mindig az volt, hogy én adtam neki a tippeket, hogy milyen irányba induljunk el, bármi bajom is volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!