Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit szedhetnék mégis ami nem...

Mit szedhetnék mégis ami nem gyógyszer?

Figyelt kérdés

Voltam Kardiológusnál a szívem teljesen úgy működik ahogy kell,nem tudom leírni mert mindenféle orvosi szakszavakkal irta le a doki!

Uh-t is csinált szóval minden ok!

De mégis ma többször ránéztem az órára és 98-102 mutatott pulzust ami valjuk be nem normális!

Nem vagyok rosszul ,meg semmi!

De akkor is idegesít és többször ránézek az órámra!

Azért érdekel mert azt mondták többen meg anyukámnak a dokija hogy elfáradhat a szív h ilyen gyorsan ver!!

Fél évig szedtem a Betaloc zok 50 mg 1x

De ma mégis egy felet bevettem most!!

Ha szedem tovább lesz valami bajom vagy inkább frontint szedjek 0.25 mg -sat?

Az az igazság hogy elég pörgős vagyokbb

dec. 16. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek az "okosórák" nem preciziós mérőműszerek.
dec. 16. 23:33
 2/5 anonim válasza:

Napi 10 tabletta betaloc-ot szedtél? :O Egy tabletta 5mg-os.

Egyébként mi bajod a bizoprololal? Szedjed csak az direkt erre való. Nem a frontint kéne szedni hanem a béta blokkolót, az való direkt a szívritmus csökkentésére.

Nekem is magas a pulzusom. Voltam kardiológián többször; nincs kóros elváltozás. Én szedem a bizoprololt és nekem nagyon nagyon jól működik, pedig csak egy felet szedek (kb 2.5mg naponta)

dec. 18. 00:42
 3/5 anonim válasza:
Áh korrekció: a betaloc az nem bizoprololt hanem Metoprolol. Abból valóban 50mg-os egy tabletta. Mindegy a lényegen nem változtat, ha magas a pulzusod inkább a béta blokkoló mint a nyugatató. Pláne ha elégséges és hatásos és megszünteti a problémádat magában.
dec. 18. 01:03
 4/5 anonim válasza:
Még egy dolog. Ha tudod, csökkentsd a koffeinbevitelt, hátha az segít. Vannak akik érzéknyebbek rá mint mások, egyeseknél okozhat magas pulzust a kv. Nyilván ha nem kvzol akkor ez nem releváns.
dec. 18. 01:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Először is 2 válaszoló nagyon hülye vagy már nem haragudj nem 10 tablettát szedtem hanem 50 mg -nak a felét!!

Aztán mivel azt irta a doki semmi kóros elváltozás nem fogom magam mérgezni feleslegesen!!

Utolsó nem is iszom annyi kávét reggel meg délután tökre feltejezve ennyi

dec. 22. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!