Egy 12 éves gyereknek, a 142 cm testmagasság normális?
Figyelt kérdés
A gyerek anyja 170 cm, az apja is. De 12 évesen normális a 142 cm? az osztálytársai meg nagyobbak, ő a legkisebb az osztalybandec. 13. 15:45
1/8 anonim válasza:
fiú vagy lány?
hány kg ezek mellé?
milyen az életvitele?
2/8 anonim válasza:
160-nál nem nagyon lesz magasabb. El kell fogadni, ez van.
Az én szüleim mindketten 165cm magasak, én meg 187cm lettem.
3/8 anonim válasza:
Ennyi voltam én is kb. 12 évesen, 155 lettem felnőtt koromra.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát felnőttnek 155 cm az borzasztó
dec. 13. 18:45
6/8 anonim válasza:
Von Smallhausen sem volt magasabb. Ez van.
A nagy kihalások korszakában a kis méret a jobb.
7/8 anonim válasza:
Feltételezem,hogy fog nőni,lehet,hogy ugrásszerűen. Nekem volt egy fiú osztálytársam, még 8.-ban is 2-3 fejjel alacsonyabb volt,mint a többi fiú, középsulis korunkban találkoztam vele megint, kb 11.-edikesek voltunk, akkor már normális magasságú volt.
8/8 anonim válasza:
*de mondjuk lehet,hogy valami alacsony felmenőtökre ütött,de én szinte biztosra veszem,hogy fog még nőni. Mondjuk kérdés,hogy mennyit, de ha a szülőknek ilyen jó magasságuk van,szerintem jók az esélyei; szóval én bizakodó lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!