Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Megfázás lehet vagy valami más?

Megfázás lehet vagy valami más?

Figyelt kérdés

Tegnap elott kezdodott ugy hogy a torkom szaraz volt es kapart ez miatt iritalt es picit ingerelt a kohoges.

Tegnap mar a torkom jobban fajt de es tobbet kohogtem. Hangom picit elment. Mas tuneteim nem voltam. Nem volt fejfajas nem volt vegtag fajdalom. Picit faradt voltam ezert du aludtam es jobban is lettem.

Mara mar a torkom nem faj de picit az orrom folyik. Viszont kevesebbet kohogok de az valadekos kohoges.

Orvosi zsalya teat iszok. Meg dorithricin tabletat szedek.

Illetve tegnap este azert bevettem egy nurofent.

Ez megfazas lehet vagy valami mas?

Pentekre szerintetek jobban leszek?

ma 06:40
 1/3 A kérdező kommentje:
Feleségem 30 hetes terhes igazabol miatta aggodok.
ma 06:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus megfázás (vírus)

Ha a torkod rosszabb lesz és nyelni se tudsz akkor valamilyen gyulladás és orvoshoz érdemes elmenni

Napi 3 szellőztetés, soksok kézmosás és nw ölelkezzetek meg puszilkodjatok

ma 06:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Nyelni mar tudok (eddigse volt problema) nem is faj a torkom .

Annyi hogy most csak a derekam picit faj ahogy reggel felkeltem . De nem erzek semmi mas rosszuletet.

Keruljuk is egymast. Napi 4-5 szelloztetes van

ma 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!