Milyen fülcsepp jó fül gyulladásra?
Figyelt kérdés
Fájogat a fülem és ha nyulkálok bele fültisztító pálcikával vért is kaparok. Nem akarok még orvoshoz menni, mert el kell kéredzkedni a munkahelyen nem nézik jó szemmel és még nem használtam cseppet. Otipaxon kívül mert az nem vált be mit cseppentsek vény nélkül?tegnap 19:58
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Havasi kövirózsa cseppet, és ne kaparászd a pálcikával. Több kárt csinálsz, vele, mint hasznot. Én valahány fül-orr-gégészt megkérdeztem, mindegyik ellenezte a használatát, nagyon komoly dobhártyasérülést is okozhatsz magadnak.
3/3 anonim válasza:
Paraffinolaj, babaolaj, olívaolaj, meleg-samponos víz, meleg-szódabikarbónás víz, meleg-sós víz. Ezek oldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!