Fülgyulladás esetén miért van víz a fülbe?
Figyelt kérdés
Valószínűleg begyulladt a fülem. Tegnap este nagyon fájt valamint valami víz szerű folyadék miatt állandóan bedugul. De csak este fájt nagyon.
A fájdalom elmúlt már csak a víz van. Nem nagy mennyiség csak épp annyi hogy hallás csökkenést okoz. De óvatosan kipiszkálom a vizet akkor jobb lesz a hallás.
Normális hogy a fájás ilyen hamar elmúlt ? Ez a vizes valami mikor mulik el kb ?
Egyébként van itthon Oculogutta neomycini csepp elvileg az szem valamint fülbe jó. Azt csepegtettem.
okt. 28. 18:31
1/2 anonim válasza:
szerintem mutasd meg fül-orr gégésznek, hogy mit mond rá, vagy mi a teendő.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Az szemcsepp és amúgy felbontás után csak 2 hétig használható fel úgy tudom. Menj fülészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!