Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Helo ! Legszomj , nehezlegzes...

Helo ! Legszomj , nehezlegzes ?honapok ota ? tobbi lent ..

Figyelt kérdés

31eves vagyok kb.7-8evvel ezelott volt egy hasonlo problemam 3-4honapon keresztul legszomjam volt szinte minden nap , ekkor elmentem allergia vizsgalatra es tudoszurore ahol nem talaltak semmit es aztmondtak psziches eredetu . Ra egy ket honapra el is mult .( elotte evekkel valoszinuleg generalizalt szorongasom lehetett a tuneteim alapjan , orvosnal sosem jartam vele csak rengeteget olvastam rola )

Most kb.algusztus ota megint elojott hol jobb hol rosszabb , mintha nem tudnek eleg levegot venni pedig egyebkent eleg , neha asitas rohamaim is vannak . Este alvas kozben abszolut nem erzem , ha nem figyelek ra mert nagyon koncentralok valamire nem erzem , de vannak kivetelek mikor masra gondolok es koncentralok megis erzem . Van olyan is hogy eszembe jut es egesz jol vagyok masnap pedig megint rosszabb . Nem tudom elhinni hogy ez psziches lehet e . Stresszesnek stresszes vagyok , de nem gondolnam hogy ennyire . Ismet bejelentkeztem az orvoshoz varom az idopontokat . Egy honapja egesznapos ekg volt rajtam ahol nem talaltak semmit , aztmondtak minden rendben , verkep is jo es a pajzsmirigy is tokeletesen mukodik . Volt valaki hasonlo helyzetben ?

dec. 9. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
dec. 9. 18:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos hozzaszolast , es hogy ilyen ertekes tagja vagy az oldalnak .
dec. 9. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Pont mint te
dec. 9. 18:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Pont egyforma szinten allunk kulturalis teren . Igazad van , senki meg nem mondja a kulomseget .
dec. 9. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nem ugyanazon a szinten állunk. Én le tudom írni helyesen a kultúrális szót. Illetve nem kulomseg, hanem külöNbség.
dec. 9. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Nem "külöNbség", hanem különbség.
dec. 9. 18:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Persze , ebben is igazad van . Te sosem irsz felre es helytelenul semmit , nem hibazol es hasznalsz ekezeteket . Tokeletesen megallapithato ez alapjan hogy szazszor jobb ember vagy es tobbet ersz mindenkinel . Gratulalok , igy tovabb .
dec. 9. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne d-dimer vizsgálatot végezni (vérvizsgálathoz kapcsolódva). Nekem tüdőembólia esetén volt ilyen "élményem".
dec. 9. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg reflux?
dec. 10. 08:13
 10/10 anonim válasza:
Ugyanilyenben vagyok én is jelenleg. Csináltass mellkas ct-t, szív ultrahangot, és tüdőszűrést. Ha ezek rendben vannak akkor pszichés eredetű. Az gyakorlatilag bármilyen tünetet képes produkálni. Én másfél éve szenvedek különböző tünetektől. Most éppen a légszomj van nálam is hetek óta.
dec. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!