Helo ! Legszomj , nehezlegzes ?honapok ota ? tobbi lent ..
31eves vagyok kb.7-8evvel ezelott volt egy hasonlo problemam 3-4honapon keresztul legszomjam volt szinte minden nap , ekkor elmentem allergia vizsgalatra es tudoszurore ahol nem talaltak semmit es aztmondtak psziches eredetu . Ra egy ket honapra el is mult .( elotte evekkel valoszinuleg generalizalt szorongasom lehetett a tuneteim alapjan , orvosnal sosem jartam vele csak rengeteget olvastam rola )
Most kb.algusztus ota megint elojott hol jobb hol rosszabb , mintha nem tudnek eleg levegot venni pedig egyebkent eleg , neha asitas rohamaim is vannak . Este alvas kozben abszolut nem erzem , ha nem figyelek ra mert nagyon koncentralok valamire nem erzem , de vannak kivetelek mikor masra gondolok es koncentralok megis erzem . Van olyan is hogy eszembe jut es egesz jol vagyok masnap pedig megint rosszabb . Nem tudom elhinni hogy ez psziches lehet e . Stresszesnek stresszes vagyok , de nem gondolnam hogy ennyire . Ismet bejelentkeztem az orvoshoz varom az idopontokat . Egy honapja egesznapos ekg volt rajtam ahol nem talaltak semmit , aztmondtak minden rendben , verkep is jo es a pajzsmirigy is tokeletesen mukodik . Volt valaki hasonlo helyzetben ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!