Ez mi lehet? Alapbetegsegeim: inzulinrezisztencia,magasvérnyomás, pajzsmirigy alulműködés,PCOS, pánikbetegség. Tünetek: nehézlégzés, légszomj,nagyon erős fáradtság és gyengeség érzés,a légszomj rám szokott törni.Amikor veszem a levegőt olyan..folyt
.Olyan érzés,mintha elfáradnék abban hogy venni kell a levegőt.
Veroxigen szint 99%
Háziorvos és egy orvos is meghallgatta a Tüdőm és nem hallottak kórosat.
Egy tüdőszűrésre mentem ami jövő héten ad eredményt.
Illetve a jobb oldalamon a mellkasnal szoktam érezni hogy fáj.
Be szokott szurni.
Kicsit aggodok hogy lehet valami szív eredetű.
Egy éve volt Kardiológiai akkor minden rendben volt.
Pánik is részben közrejátszik de lassan 2 hete ez már...furcsa.
Covid teszt negatív.
Volt már pánikrohamom régebben is sőt...nem gyógyultam ki de...ez elkezdek edzeni..valamit csinálni és érzem a szívem erősebben ver lefáradok.
Extrém módon gyenge vagyok.
Nem.Viszont ez a terhelést jelentkező gyengeség..Esetleg ha szívizom gyulladás lenne ha nem kezelem akkor mi a helyzet? Ugyanis..mindenki pánikra néz engem.De ha valami szív eredetű lenne...és tegyük fel szarnának rá...akkor mi a szitu? Most is érzem hogy picit zsibbad a bal karom.Vernyomas jó..
Ha esetleg szívroham vagy olyan végeztes dolog lenne nem lenne 124 és vérnyomás és 76 is pulzus?
Voltam már egy éve teljes kivizsgáláson.
Minden volt és minden jó volt.
Esetleg ha háziorvossal csináltatok egy EKG-t akkor ott látszódik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!