Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet az igazság?

Mi lehet az igazság?

Figyelt kérdés

Hollandiában élünk egy ideje, és észrevettem,hogy az emberek nem fújják ki az orrukat,hanem szipognak. Ez nagyon meglepett,azt hittem valami rossz szokás. Majd kiderült,hogy ez a hivatalos fül orr gégészeti ajánlás is. Ahogy tőlük tudom,nem gyakoriak a szövődményes megbetegedések. Én ezt nem értem, mert ott is ugyanolyan hús vér emberek vannak, és a vírus is ugyanazokat a tüneteket okozza,mint nálunk.

Ugye itthon meg a szöges ellentétét vallják. Valakinek van tapasztalata ezzel a jelenséggel? Kinek van igaza?

dec. 9. 07:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Az angolok is ilyenek. Lehet, hogy a párásabb hűvösebb levegőben ez célszerű, de az is lehet, hogy irtóznak az orrfújástól.

Én maradnék a bevált orrfújásnál, a hollandok meg azt csinálnak, amit Az akarnak.

dec. 9. 08:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Első,lehet nem fogalmaztam egyértelműen,de én arra próbáltam célozni,hogy miért vannak ekkora szakmai ellentétek országok között. Ettől még én is kifújom az orrom. Erre gondoltam,nem arra hogy,ez gusztustalan-e vagy sem.
dec. 9. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem fújkálod sem gyógyulsz meg később, de legalább az orrod nem lesz szétdörzsölve.
dec. 9. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!