A Berodual oldat a gyulladást is csökkenti, vagy csak hörgő tágító? Feltudja szedni a gégecsőről a gyulladást? Ki tudja köhögtetni a váladékot?
Figyelt kérdés
Berodual - hörgő tágító és gyulladás csökkentő is?#Berodual gyulladáscsökkentő és hörgőtágító?
dec. 8. 22:34
1/2 anonim válasza:
1. Milyen típusú gyógyszer a Berodual inhalációs oldat és milyen betegségek esetén alkalmazható?
Milyen típusú gyógyszer a Berodual inhalációs oldat?
A Berodual inhalációs oldat hörgőtágító gyógyszer, mely két hörgőtágító hatóanyagot tartalmaz, az ipratropium-bromidot és a fenoterol-hidrobromidot.
A két hatóanyag hörgőizomzatra kifejtett görcsoldó hatása kiegészíti egymást.
2/2 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert amikor kórházban voltam.Antibiotikumos kezelés hatására hörgőgörcsöt kaptam és nem kaptam levegőt. Berodualt adtak.De jött némi váladék. Van itthon, mert írt fel az orvos, hogy szükség esetén használjam. De még nem tettem.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi nem betegtájékoztatóra.Azt én is eltudom olvasni.
dec. 8. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!