Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhat ennyire száraz hajat ?

Mi okozhat ennyire száraz hajat ?

Figyelt kérdés
Elég rövid a hajam (férfi vagyok) de mégis amikor előző nap megmosom puha meg jól áll, lefekszem aludni és másnap meg tiszta merev vagy száraz és ahol elfejszem ott olyan hülyén áll hogy alig bírom beállítani, úgy kell bevizetnem meg minden hogy lesímítsam. De a kezem is kistárad, kipirosodik meg repedezik. Miért lehet ez ?
dec. 7. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Iszol napi 2.5-3 liter folyadékot?

Hordasz sapkát?

Hordasz kesztyűt?

Ha mindegyikre igen a válasz akkor a hajjal lesz a baj, használj hajbalzsamot és hajolajat

dec. 7. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Víz vitamin hiányai ,só zsír fehérje többlet nekem ugyanez volt . Alig ittam inkább ettem azt is a divatosat nem a nyerset vitaminban enzimben gazdadot . A veséim gyengültek a bőröm kiszáradt majd kihullott a séró . Nem sampon kell hanem víz facsart levek termések és drága komoly vitaminok kivonatok.
dec. 7. 09:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigy esetleg ?
dec. 7. 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Az is lehet.
dec. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!