Garatfali csorgás.. mi a megoldás? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete hátsó garatfali csorgást érzek, pontosabban az internetről tudom a megnevezést. Nappal szinte egyáltalán nem érzem, estére pedig nagyon idegesítően elővesz. Már párologtatok a szobában, igaz folyadekbevitelem elég gyenge. Viszont Magne B6-ot szedek és azt összerágva veszem be, mivel nem tudom lenyelni. Lehetséges, hogy van összefüggés, megmarhatja? Ha nem javul persze megyek orvoshoz vele. Illetve, lassan egy éve szorongassal küzdök, arra is gondoltam, hogy annak is koze van hozzá, hiszem mindig más tünetekkel jelentkezik. Tapasztalatok?dec. 6. 00:13
1/1 anonim válasza:
Én Strepsilst szopogattam napi 3x, szépen megszűnt tőle.
Ha letapad akkor érdemes köptetőt is szedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!