Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet hogy tegnap...

Mitől lehet hogy tegnap hirtelen meg fájdult a bal mellkasom a mellem allati rész és a hátamba sugárzik? most már csak olyankor fáj ha mély levegőt veszek a hátamba szúr és a bal oldali mellkasomba

Figyelt kérdés

Házirorvosnál voltam tüdőgyógyászatra küldött ahová majd hétfőre van időpontom de már oda a multkor mennem kellet tartos kohoges miatt de semmit nem találtak sem a mellkasrontgenen a többi vizsgálaton se ami súlyos lenne? Szerintetek mitől lehet? A hirtelen mozdulatok a mély levegők nagyon fájnak szúró érzés

Más tünetem nincs lehet valami súlyos esetleg szívprobléma?nagyon aggódom 22éves vagyok de még ilyen nem volt hogy igy fájna a tartásom az rossz és gerincferdülésem is van de itthon azt mondjak lehet csak be csipődött fogalmam sincs mit tegyek hogy enyhüljön fájdalomcsillapító se használ

dec. 5. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszorult a levegő szerintem.
dec. 5. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Az mennyi ideig tart? Attól is fájhat ennyire ahogy veszem a levegőt?
dec. 5. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, tarthat 1-2napig is, de általában pár óra.
dec. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!