Pajzsmirigy betegségem lehet?
Figyelt kérdés
2 hónapja voltam laborvizsgálaton és csináltak vérvételt illetve vizelet mintát. Másnap megjött az eredmény és kiderült hogy vashiányos és vérszegény vagyok, illetve megemlítette az orvos amikor ránézett a véreredményes papírra hogy olyan mintha arra utaló jelek lennének hogy pajzsmirigy betegségem van, valami hormonokrol beszélt már nem emlékszem pontosan. De mondta utána hogy inkább felejtsem el mert nem biztos és hogy majd menjek vissza 4 hónap múlva egy újabb laborra. Nem is foglalkoztam vele de utána néztem ennek hogy mi is ez mert elkezdtek a betegségre utaló dolgok jelentkezni nálam mint pl: nagyon rossz alvási problémám van már 2 hete, mindig fáradt vagyok, gyors és szabálytalan szívverés, szívdobogás-érzés, idegesség, szorongás, ingerlékenység, depresszió. És a menstruációm is zavaros, már 3 alkalommal érzem azt hogy nagyon durván erős a görcsölésem, úgy hogy eddig nem igazán görcsöltem a menstruációim alatt, és elég erős is illetve nagyobb csomó darabokkal együtt távozik ami kicsit megijeszt. Anyukámnak a testvére evvel a betegséggel küzd, benne van hogy örökölhettem? Vagy lehet már csak beképzelem az egészet? Kétségbe vagyok esve. 18/Ldec. 3. 13:58
1/3 anonim válasza:
Honnan tudjuk, ha azt sem tudjuk, mi volt az eredményed? Amúgy minden fent van ügyfélkapun, miért nem töltöd le a laborod??
2/3 anonim válasza:
Vashiányos vérszegénység okoz olyan tüneteket amiket leírtál, nekem is okozott ilyeneket, de persze okozhatja pajzsmirigy is ha a tsh érték alacsony volt vagy épp magas.
Leletedet meg tudod mutatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!