Menjek vagy ne dolgozni így holnap?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Személy és vagyonőr vagyok 24-es munkarendben dolgozom. 37 fokos a testhőmérsékletem,meg rossz közérzet,kis orrfolyás.
Menjek vagy ne dolgozni holnap?
ma 15:31
1/4 anonim válasza:
Ha tudsz koncentrálni, és el tudod látni a feladatos (pl. nem tudom szükséged lehet-e arra, hogy valaki után fussál) akkor ennyivel még lehet menni. Nyilván te ismered a körülményeket, meg azt is, hogy mennyire vagy legyengülva a rossz közérzeted miatt. Azért egy maszkot vegyél fel. Ezt innen nem látjuk.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából egész délutánt kint kell állni a hidegben és félek másokat is megfertőzök
ma 15:44
3/4 anonim válasza:
Szia, 37 fokos hőmérséklet hőemelkedésnek számít még csak, ha jól tudom, én ilyen értékkel bemennék. Nem orvosként tanácsolnék Neo citrant igyál meg ma meg holnap is. Jó lenne, ha leteszteltetnéd magad Covidra. 38 fok felett és rossz közérzet esetén szerintem otthon maradnék, ha másvalaki tud helyettesíteni, ha nem, akkor lehet bemennék még betegen is odafigyelve, hogy lehetőleg ne fertőzzek meg senkit sem, de mindenképpen telefonon értesíteném a munkaadómat előtte, hogy ebből ne legyen probléma és elmennék a dokihoz.
39 vagy 40 fokos lázzal vagy azon értékek felett nem mennék be.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Inkább el megyek az orvoshoz,az a biztos,ha rosszabbul leszek nem tudok napközben el jönni
ma 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!