Menjek holnap dolgozni? Bôv lenn
Figyelt kérdés
Szombaton munkaban is lazam volt, mikor hazaertem mar 39,5fokos... Vettem be gyogyszert, majd ra egy orara kb megint rosszul lettem... Az egész szombat igy telt. Vasarnap csak este volt lazam. Van esely hogy holnap is lesz? Elelmoszer iparban dolgozok... Mi legyen?2017. márc. 27. 00:14
1/4 anonim válasza:
Kérlek ne menj be, nem szeretném elkapni a betegségedet.
2/4 anonim válasza:
Ne fertőzz meg mindenkit, ne menj be.
3/4 A kérdező kommentje:
az a baj csak, hogy sosem hiszik el ha beteg vagyok.. ettol felek most is.. megy a szarkavaras ezerrel...
2017. márc. 27. 00:42
4/4 anonim válasza:
Kit érdekel? Orvosi papír, táppénz, jónapot. Munkahely, nem barátok.
Tudom hogy nehéz, de egyszer volt nagyobb bajom és nem hitték el, pedig szabad szemmel lehetett látni, hogy akkora a lábam mint egy elefántnak. Barmok ezek, hagyd rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!