Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Veszélyes mélyaltatás,ITN mit...

Veszélyes mélyaltatás,ITN mit jelent?

Figyelt kérdés

Csak vállműtétem lesz,de álmatlan éjszakákat okoz az,hogy elvileg mélyaltatás lesz,gégecső is kell,és félek az egésztől,pedig labor,ekg stb is jó lett....

Mennyire veszélyes?

tegnapelőtt 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Csak a gégecső le nyelése a veszélyes! Ha már lent van a gégédben akkor azon keresztül kapsz altató gáz és oxyigén keveréket. De nyugi a gége cső le nyelése előtt még kapsz egy kis propofolt. A propofoltól olyan leszel mint a filmszakadás. Vagyis a propofoltól azonnal el ájulsz, és már a gége cső lenyelést nem is érzed. És igen a gége cső lenyelése a legveszélyesebb müvelet. Én a helyedben csak a propofolt kérném!
tegnapelőtt 16:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Ok,köszi,nem hangzik túl jól.....
tegnapelőtt 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Milyen gégecső lenyelése? Ne írj már baromságokat kedves első. Mire intubálnak, addigra már rég aludni fogsz. Nem kell semmit lenyelni. A gégecső rész soha nem kerül a szervezetbe, sima cső megy le, ami sokkal vékonyabb. Ne aggódj, naponta több ezer altatásos műtét van. Ne olvasgass baromságokat, ha bármilyen kérdésed van, kérdezd meg az anesztes orvost. Válaszolni fog minden kérdésedre és megmutatja az eszközöket is. Ügyes legyél és bátran kérdezz az orvosoktól.
tegnapelőtt 16:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Hello.

Köszi választ,jobban hangzik.

Túl beparáztam mélyaltatástól ami rossz esetben halállal is végződhet,de ha olyan kockázatos lenne,nem ajánlanák fel gondolom....

tegnapelőtt 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Az altatas nem veszelyes, hanem kockazatos, es legfokepp azokra, akiknek egeszsegugyi problemaik vannak.

Szomszedom 91 evesen csipomutetbol epult fel, engem ot honap alatt haromszor operaltak melyaltatasban mellrak miatt, 51 es amugy tok jol vagyok.

Lenyeg, hogy semmi ne legyen a gyomorban.

tegnapelőtt 18:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Én 42éves vagyok.Jó EKG,labor,vérnyomással,nem dohányzom,nem iszom alkoholt.

Be fogom tartani,hogy műtét napja előtt éjféltől nem szabad enni,sem inni....

tegnapelőtt 18:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, és diplomás ápoló. Köszönöm a lepontozást.
tegnapelőtt 19:48
 8/9 A kérdező kommentje:
3as Én nem pontoztalak le,hasznos válaszra mentem rá!
tegnapelőtt 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok szerencset! Minden rendben lesz.
tegnapelőtt 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!