Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hol találok szakember?Térdeimb...

Hol találok szakember?Térdeimben porckopás van,szeretnék úszotanfolyamra menni. Budapesten esetleg Gyálig

Figyelt kérdés
nov. 28. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz úszni?
dec. 1. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:

1# Van ilyen, én sem tudok. Régebben én is kerestem felnőtt tanfolyamot, de nem találtam. Barátok, család meg kevésnek bizonyult számomra.

Kérdező! Én naponta tornázom, mellette évente csinálok egy

Glükozamin Plus +Kurkuma kúrát és egész jól elvagyok, pedig már öreg vagyok. Ezt a talettát kb 20 éve szedem, évente 3 hónapig. Amikor elkezdtem nagyon fájt a térdem, ha 5 kg-ot cipeltem, akár rövid távon is, utána 2 hétig felállni is alig tudtam. Akkor vettem az első a "banyatankot".

A tabletta illatszerboltban is kapható, és akciós is szokott lenni. Próbáld ki, segít a porcépítésben.

dec. 1. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem itt arra értette a kérdést, hogy tudsz e úszásoktatót ajánlani.
dec. 1. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
3# Igen, de azt én sem találtam. Ezért írtam más megoldást, ami elérhető, és nekem bevált. Hátha neki is segítene.
dec. 1. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg menj oda egy úszásoktatóhoz, aki gyerekeket tanít úszni, és kérdezd meg, válalna-e téged, akár magántanulónak.
dec. 1. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Vagy kérj meg egy ismerőst, hogy tanítson meg.

Szerintem vicces közös program lehet.

dec. 1. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!