Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Végbéltályog szúrás?

Végbéltályog szúrás?

Figyelt kérdés

Az ánuszomnál van egy kis pukli, rajta egy szinte láthatatlan lyuk, amiből jön nagyon kevés genny. Tegnap ezt a proktológus felszúrta, nyomkodta és hazaküldött, hogy tartsam nyitva a sebet, hadd ürüljön a genny és majd kér hét múlva vár vissza.

Megnéztem, és azt gondoltam lesz ott egy seb, de semmi nincs rajta, ugyanúgy egy kb láthatatlan lyukacska van ott talán és genny sem jön több, mint eddig, épphogy csak összemaszatolja a kötést. Viszont nagyon feszít és fáj belül a farokcsontomnál valami. Attól félek, hogy ott van bent a genny és az feszít. Ez kijönne azon a kis lyukacskán magától? Természetes, hogy ennyire feszít és hogy alig jön genny belőle?

Ezenkívül antibiotikumos kúpot írt fel, ez segíteni fog a fájdalmon?

nov. 28. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, higy ki fog tudni jönni magától, valaki hetekig-hónapokig jár vissza, hogy folyamatosan szúrkálják neki ki, hogy a genny tudjon távozni sajnos. Műtét is lehet belőle, ha nem tud kiürülni. Lehet azért feszít. Valamit biztos segít a kúp a fájdalmon, de ebben a témában túl sok jó tapasztalatot nem hallottam még.
nov. 28. 14:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos én is nagyon rosszakat olvastam, nagyon el is vagyok keseredve.
nov. 28. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Megértem, de azért lehet jól alakulnak a dolgok. Hány éves vagy?
nov. 28. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:
26, és családtervezés előtt. Úgyhogy lelkileg mégjobban megvisel.
nov. 28. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!