Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyirokcsomó megnagyobbodás...

Nyirokcsomó megnagyobbodás vagy rák is lehet ebből?

Figyelt kérdés

3-4 hónapja jöttek piros foltok a szám belsejében voltam vele orvosnál adott szájöblögetőt,hogy azzal kezeljem 7 napig lehet egy hónapban használni mikor használom javul is bár teljesen nem tűnnek el de jobb a helyzet,de amin eltelik a 7 nap utána újra vissza jön és a menzesz körül a legerősebb akkor van a legtöbb a számban

Utána egy hónapja jött az ujjam közt ilyen viszkető vízzel telt hólyagok arra véltem,hogy biztosan ekcéma mert szokott ilyen ekcémám lenni néha de csak egyre jobban szétterjed,de csak egyik kezemen és két ujj közt nemsokára 2 hete jöttek a könyököm fölé érdekes foltok,azt gondoltam először,hogy biztos ide is kijött az ekcéma,de szerintem ez már nem az nem úgy néz ki majd csatolok képet hátha valakinek van hasonló persze fogok menni bőrorvos,de amíg nincs időpontom addig hátha valakinek van ilyen vagy volt és ekkor még a hónaljam mellett észre vettem egy kidomborult csomót ami nem mozgatható és nem is fáj vártam 2 hetet mondom biztos beteg leszek vagy hasonló és az végett van,de nem lettem beteg meg semmi és mégis ott van sőt azóta lejebb jött mégegy és a mell és hónalj közt olyan húzódó és ha mellhez közeli résznél megnyomom a bőrt akkor fáj is voltam vele ma orvosnál ő azt mondta várjunk merg szerinte csak a mirigyek nagyobbodtak meg

Na és akkor az a kérdésem,hogy akinek esetleg volt vagy van rák ezek nem e lehetne előjelek vagy hasonlók? Aggódom,várjak heteket hogy hátha elmúlik vagy inkább menjek el valahova fizetett ultrahangra?

ma 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:
A háziorvosodnál voltál már?
ma 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem gondonlék rákra, de azért utánajárnék hogy mégis mi ez
ma 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!