Égő érzés a szív körül, ami "levándorol" a gyomor környékére, mi lehet?
Figyelt kérdés
Fekve erősebben érzem, néha bélmozgás és szellentés kíséri, néha több, kisebb böfögés. Nemm tudom, hogy mindez összefügghet-e. Kissé aggódom, hogy a szívemmel van baj.nov. 25. 22:43
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg reflux.Belgyógyászt,dietetikust érdemes felkeresni.
5/7 anonim válasza:
Ide nem belgyógyász meg dietetikus kell. Hanem a háziorvosod. Első körben reflux diátát fog javasolni meg savcsökkentőt fog felírni. Ha nem múlik meg a gasztroenterológiára ad beutalót. De valószínű megoldódik az előbbitől a probléma. Az ilyen kérdéseket a haziorvosnak érdemesebb feltenni. Csak egy telefonhívás. Itt nagyon hülye válaszokat is tudnak írni.
6/7 anonim válasza:
5#
Mert ha belgyógyászhoz megy,az movel rosszabb,mint a háziorvos?
7/7 anonim válasza:
Belgyógyászatra nem lehet csak úgy besétálni. Beutaló kell. Raadásul ilyen rendelés csak kórházakban van. Szakrendelőben én még nem láttam. Egy kezdődő refluxal egyebként sem indokolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!