Október elején voltak afták a, hátsó garatfalon, kórházban klionos-lidokainos oldatot irt fel az orvos.Most megint kijött az afta 2-t latok hátul. Jó lehet még az az oldat, hatékony lehet? Árthat?
Előzőleg az oldat segített. Kifejezetten ez.
De mivel majd 2honapja adtak oda az oldatot valószínűleg már lejárt a szavatossága.
Azt szokták mondani hogy a gyógyszer nem ronlik meg a, hatékonysága csökken. De ez magisztralis készítmény és fertozesre van. Emiatt nem tudom lehet használni v sem.
Gondoltam hátha van itt Eü-s aki ért hozzá.
De lesz valsmi bajom attól ha lejárat utan használom, vagy csak kevésbé hat?
Covidos voltam szeptember végén.
Akkor volt utoljára aftám.
Bentfekvés során adták az oldatot. De rózsaszín receptre felírtak egyet. Amit ki is váltottam. De pici volt az üveg amibe tették, így átöntöttem a régi nagyobb üvegbe amit a kórházban adtak.
Emiatt nem tudom mikor járhatott le. Október 3-án váltottam ki. Aznapra készült el. Akkor még volt 1 aftám ami az oldattal el is múlt. Most másfél hete megint eléggé rekedt vagyok és félő megint betegség. Időpontot nem szoktak azonnal adni az afta viszont tud terjedni viszonylag gyorsan. 😵💫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!