Szerintetek mi lehetett a bajom?
Figyelt kérdés
A történet nem mostani, hanem júniusi. Az évben először mentem strandolni, ahol ettem egy lángost, és ittam egy dobozos colat amit itthonról vittem, semmi mást nem. Már éreztem hazafelé menet hogy valami nem stimmel, fáradt voltam és mikor hazaértem utána nem sokkal be is aludtam. Másnap rázott a hideg és feküdtem egész nap. Aztán másnapra ez elmúlt de folyamat jöttek ilyen különböző kis gondok a következő napokban, hetekben, pl. 3 napig úgy fájt a derekam hogy sokszor fájdalomcsillapítót vettem be, valami be volt gyulladva még talán a mandulám, mert nyelésnél fájt hol a jobb oldalon hol a bal oldalon. Étvágyam sem nagyon volt sokáig kb 8-10 napig a strandolás után nem nagyon. Kb 3 hétig nyűglődtem ezekkel a panaszokkal. Mit gondoltok mi lehetett a gond?nov. 24. 13:41
11/12 anonim válasza:
Amiket leírtál, igen, nekem annak tűnik, ahogy eddig is írtam.
Láz nem mindig van.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
nov. 24. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!