Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehetett tegnap?

Mi bajom lehetett tegnap?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsa, de tegnap úgy keltem, hogy hányingerem volt, fájt a gyomromnál, később rázott a hideg, nagyon fájtak az ízületeim, hőemelkedésem volt. Este elég pocsékul voltam. Vettem be egy cataflamot és egy frontint alvás előtt, ma már nincs semmi bajom. Ez mi lehetett? Létezik 1 napos betegség? Vagy valami komolyabb dolog lappang bennem?
2023. máj. 4. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Frontin...

Szerintem az évek alatt felgyűlt trauma, stressz lelki bajok szépen jönnek ki testi tünet formájában. A test mindig jelez, ha nincs rendben a lélek.

2023. máj. 4. 11:21
 2/6 A kérdező kommentje:
De a Frontint csak tegnap este vettem be, mert annyira rosszul éreztem magam, hogy nem tudtam volna aludni.
2023. máj. 4. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem a frontin a gond, a Cataflam. Az egy hardcore fajdalomcsillapito, receptre, pl fogfajasra. Nem tudom, mi volt, de erre venymentes mezei fajdalomcsillapitot szabadna csak.

Ha hasmenes, hanyas sem volt, ez nem emesztesi zavar vagy virus volt, de furcsa. Ha ujra lenne, kerj labor beutalot.

2023. máj. 4. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam, hogy a Frontin, vagy a Cataflam a gond. Miután bevettem őket, jobban lettem és reggelre elmúlt minden. Pont, hogy ezek segítettek! Nem tudom, ezen mi nem volt egyértelmű.
2023. máj. 4. 14:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Nincs egy napos lefolyású vírus?

Tegnap nagyon stresszes napom volt, gyomoridegre is gondoltam.

2023. máj. 4. 14:52
 6/6 A kérdező kommentje:

[link]

Lehetett calici is, ilyen tüneteim voltak (reggel volt hasmenésszerű székletem, igaz csak egyszer). 1-3 nap a lefolyása.

2023. máj. 4. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!