Mennyire normális az ilyen szintű és sűrű memóriazavar?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy mindenben ügyetlen vagyok, betanított munkám van, amit értek, tudom mit kell csinálni és koncentrálok de mindig elrontok valamit, a lakáskulcsomat 3 napja keresem, mert miután letettem már 1 percel utánna nem tudom, hogy hova. Mindennel így van, van amikor fél órára visszamenőleg nem tudom, hogy mit csináltam, mi történt velem akkor, sokszor nem tudom azt se, hogy előző nap mit csináltam.. nagyon zavar már ez, értelmes, normális embernek tartom magam, és mindenki ezt is látja, sokat edzek, egészségesen élek, nincs semmi káros szenvedélyem. Egyetlen amire gyanakszom hogy elsős koromtől 12.-ig folyamatosan, mindig megvertek a suliba, nagyon bántottak, nagyon sokat csúfoltak és mindent félve teszek meg, de hogy emiatt legyek ilyen ügyetlen, azt nem hiszem, mindent sokkal lassabban csinálok meg, és nagyon zavar.. mit tudnék tenni, hogy ne így legyen? Vagy miért vagyok ilyen?ma 01:27
1/1 A kérdező kommentje:
Szedek vitaminokat is, jó minőségűeket.
ma 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!