Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Barna folyás menstruáció után...

Barna folyás menstruáció után napokig?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Esetleg valaki tudna segiteni? Már honapok óta a menstruácio után barna folyasom van. De olyan konkrétan mint a csoki puding. Gusztustalan! Nem büdös,nem fáj nem viszket. Voltam orvosnál ő azt állitja,higy ez normális de szerintem nem az. Megkérdeztem a nővérem és a hugomat is sőt még a baratnőimet is erről és nekik maximum 2 napig áll fent ez a probléma! Nálam kb 7-8 nap amig teljesen kitisztulok. és ez engem annyira zavar! Tönkre tesz idegileg teljesen. És hiába mondja az orvos,hogy ez normális szerintem nem az! Mit tegyek?
nov. 19. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
7-8 napig tart barnázással együtt vagy a barnázás tart el ennyi ideig? Menstruáció után nekem is szokott még lenni 2-3 napig barnázás de minden nappal egyre halványabb.
nov. 19. 20:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Kb 4 napig “tiszta vér” folyik. És utanna 7-8 nap barna. Ebbol a 7 napbol kb 3 napig sotetbarna es csak utanna kezd halványodni. Szoval menstruácio kezdetetől kb 11-12 nap amire minden helyre áll. Tudom,hogy hihetetlenul hangzik. De ez sajnos tényleg így van.
nov. 19. 23:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Olvastam,hogy sokaknak menstruacio előtt szokott barna folyasa lenni. Nekem nem. Egyből vér folyik !
nov. 19. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Párszor velem is előfordult, hogy barnázással együtt eltartott 11 napig.

Esetleg másik nőgyógyászhoz nem tudsz elmenni, hátha nem csak annyit mond rá, hogy normális, hanem meg is vizsgál?

nov. 20. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!