Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mik lehetnek ezek?

Mik lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

A felkaromon vannak apró piros pontok, amik konkrétan úgy néznek ki, mintha nagyon apró, vèkony tűvel megszúrkodtam volna sok helyen, ezek nem egymás mellett vannak hanem szétszórva és csak a karjaimon. Tulajdonságuk hogy nem látszanak csak nappal amikor megvilágítja a fény, akkor is csak közelről, annyira mikro méretű kis pontok, és ha rányomok a pontokra akkor eltűnnek 3-4mp-re és aztán visszajön.

Nem petechiák, nem véraláfutás meg sérülés, nem is allergia mert nem emelkednek ki a bőrből, nem viszketnek, semmi nincs velük csak úgy vannak.

A férjemnek is vannak, érdekesség hogy neki is csak a karjain.

Van itt olyan akinek van hasonló?

nov. 18. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvass a keratosis pilarisról, hátha az.
nov. 18. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Jóindulatú érdaganat is lehet.
nov. 18. 18:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Keratosis pilaris nem. Az máshogy néz ki.

2. Ha a cherry angiomara gondolsz akkor ezen már én is agyaltam. De lehetséges, hogy ilyen nagyon apró, alig látható kis pöttyök vannak, nem nagy, feltűnő angiómák?

nov. 18. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
3 igen, arra gondoltam, csak én hemangioma néven ismertem, meg magyarul. Azok lehetnek ilyen nagyon pici pöttyök is, igen. Egy bőrgyógyász ránézésre simán meg tudja mondani amúgy.
nov. 19. 08:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Nem rohangálnék vele ha nem muszáj, mert tényleg alig látszanak, meg csak nagyon közelről, plusz nincs olyan sok belőlük.

Gondoltam megkérdezem itt hátha volt valakinek ilyen. De akkor ugyan az amire én is gondoltam.

nov. 19. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!