Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan lehetnék beteg?

Hogyan lehetnék beteg?

Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy hétfőtől ugye iskola, és nekünk kitalálták hogy táncolni kéne, de ez nekem elég gázos lenne,, mármint 8.ban ki akarna táncolni, mindenki előtt? és még a tánc is full gázxdd Tudom ez nem olyan nagy dolog meg másnak tök okés lenne de nekem nem és gáz. Van valami tippetek?

2021. máj. 7. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bemész és megmondod hogy nem fogod magad égetni azzal, hogy parancsra táncolsz és annyi, én se mentem szinte soha ilyen erőltetett sz@rságokra, vagy ha el is mentem se csináltam semmit.
2021. máj. 7. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Kívánságod számomra parancs! - mondta az univerzum.

Vigyázz, hogy mit kívánsz, mert egyszer nagyon meg fogod ütni a bokád emiatt.

Ennyire gyáva vagy szemtől szembe megmondani a tanárnak, hogy bocs, de te nem szeretnél táncolni?

2021. máj. 7. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz iskolába menni, hazudd azt a szüleidnek, hogy fáj a fejed vagy hasmenésed van. Úgysem tudják leellenőrizni, hogy igaz-e.

Viszont az első válaszoló módszere akár még jobb megoldás is lehet.

Sok sikert! :D

Üdv.: egy diáktársad

2021. máj. 7. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját szalagavatomon nem táncoltam. Pedig hónapokig gyozkodtek. Nyisd ki a szádat ha akarsz valamit
2021. máj. 7. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Ez legyen a legkisebb problemad
2021. máj. 7. 12:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát akkor ez lesz,,,csak félek a tanároktól,, igaz hogy nem tudnak csinálni velem semmit meg utolsó év de akkor is ő a felnőtt én pedig a gyerek.

De akkor ez lesz, kösziii mindenkinek<$

2021. máj. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!