Szívprobléma vagy reflux?
Figyelt kérdés
Évek óta küzdök mellkasi, karba sugárzó fajdalommal. Számtalan kardiológusnal megfordultam már, minden eredmény, ekg, uh, terheléses ekg rendben volt.
Tudom magamról hogy refluxos es pánikolos is vagyok.
Mi lehet a baj?
Lehet kardiológiai bajom, van okom ettől félni?
Nagyon elegem van már ebből az az igazság...
35/F
nov. 17. 18:16
1/5 anonim válasza:
Sziiiaa ugyan ez van velem is plusz coronária ct-n is voltam az erek is teljesen egészségesek. Én is refluxos vagyok és szorongok minden nap attól félek szívinfarktust kapok. Nekem is elegem van már ebből csak jól szeretnék lenni.
2/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt párszor, szedtem pantoprazolt, de nem igazán vált be. Tavaly lecserélte a doki esomoprazolra, na azóta elmúltak ezek a tűnetek.Nem tudom próbáltátok e már?
3/5 A kérdező kommentje:
Kértem a háziorvosom h cserélje mar le a pantoprazolt, de nem cserélte :(
nov. 17. 20:32
4/5 anonim válasza:
Pedig sokkal jobb. A pantoprazoltol ugyan úgy égett a gyomrom, fájt a hátam mellkasom.. Nem győztem a szódabikarbonát szedni. A doki javasolta, mondta hogy Ő is ezt szedi, próbáljam meg. Valahogy mond meg a dokinak, hogy szeretnéd ezt megpróbálni.
5/5 A kérdező kommentje:
Az én orvosomat nem lehet győzködni... De köszönöm
nov. 17. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!